Boerderijwoningen

‘Een unieke gezellige woonbeleving’

Keuken klaar, badkamer klaar, terras klaar, Huis klaar. Genieten.

Wonen in een boerderijwoning is meer dan wonen alleen. Het is een unieke woonbeleving waar u elke dag van zult genieten. De combinatie van ruimte, karakter, moderne gemakken en een idyllische omgeving maken deze woningen tot iets heel bijzonders. Gezellig.

Wolfseinden Deze kenmerkende dakvorm geeft een authentieke boerderij-uitstraling
Houten Gevelbekleding Zorgt voor een warme en natuurlijke look
Zinken Mastgoten Duurzaam en onderhoudsarm
Luiken Functioneel en esthetisch aantrekkelijk, geven de woning extra karakter

Woon met karakter in een droomboerderij

Ooit gedroomd van wonen in een ruim en karakteristiek pand met alle moderne gemakken? Dan is een boerderijwoning wellicht uw perfecte droomhuis! Deze unieke woningen bieden een combinatie van authentieke charme en hedendaagse woonwensen, waardoor ze ideaal zijn voor wie op zoek is naar een unieke en stijlvolle woonplek. Kan ook ontworpen worden met een kantoor op de beganegrond of slaapkamer en badkamer beganegrond.

Ruimte en karakter

Boerderijwoningen kenmerken zich door hun royale oppervlakte en praktische indeling. De leefruimte is vaak riant, met hoge plafonds en veel gezellige buitenkozijnen. Er zijn diverse slaapkamers, badkamers en woonruimtes, waardoor er ruimte is voor het hele gezin en uw hobby’s. De authentieke details, zoals houten balken, schouw of bedsteewanden, geven de woning een unieke sfeer en karakter.

Moderne woonwensen

Ondanks hun authentieke karakter, voldoen de meeste boerderijwoningen aan alle moderne woonwensen. Zo zijn ze goed geïsoleerd en voorzien van hedendaagse keuken- en badkamerinrichting. Vaak is er ook een royaal buitenterrein met tuin, terras en bijgebouwen, perfect om te genieten van het buitenleven.

Bekijk onze gerealiseerde boerderijwoningen

Op zoek naar uw droomboerderij?

Bent u op zoek naar een karakteristieke woning met alle moderne gemakken? Bekijk dan ons aanbod boerderijwoningen. Wellicht vindt u hier uw droomhuis!