Een tour door je toekomstige woning

De buitenkant

Bij het betreden van deze schuurwoning in Hardenberg wordt u verwelkomd door een modern en uitnodigend design, gekenmerkt door antraciete kunststof buitenkozijnen en een eigentijdse voordeur. De woning wordt nog voorzien van grote RVS cijfers die het huisnummer elegant aanduiden. De ruime hal biedt een gastvrije entree met een strakke kapstok die zorgt voor een opgeruimde uitstraling. Het overvloedige natuurlijke licht dat door de grote ruit naast de voordeur stroomt, verlicht de ruimte en nodigt uit.

Woonkamer

De woonkamer, gelegen op het smalste gedeelte van het huis, verrast met zijn ruimtelijkheid en geweldig uitzicht op de tuin dankzij de schuifpui en grote kozijnen met glas tot op het vloerpeil. De overdekte veranda met stoere houten balken biedt een uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht, terwijl het buitenkozijn met gemetselde borstwering privacy garandeert zonder het contact met de buitenwereld te verliezen.

Keuken

De binnenkort te plaatsen moderne keuken belooft een culinaire oase te worden, perfect aansluitend op de stijl en functionaliteit van de woning.

Bijkeuken

Een bezoek aan de bijkeuken onthult een indrukwekkende reeks technologische hoogstandjes, waaronder een luchtwarmtepomp van Nibe, een vergroot boilervat en een omvormer voor de pv cellen, die bijdragen aan een duurzaam en energiezuinig huis. De ruimte biedt tevens voldoende opslagruimte voor het wassen en fungeert als een handige toegang tot de woning.

Slaapkamers

Op de bovenverdieping wordt de nieuwsgierigheid gewekt door een overloop met een aparte wc ruimte, een praktische toevoeging voor een druk gezin. De ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning, elk voorzien van grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving. De knieschotten bieden extra opbergruimte en de kamers zijn groot genoeg voor bedden, kasten, bureaus en speelruimte.

Badkamer

De naast gelegen badkamer, hoewel nog in aanbouw, belooft een oase van rust te worden met zijn ruime indeling en slim geplaatste raamdecoratie voor privacy. Het tegelwerk en sanitair volgen spoedig.

Grote Slaapkamer

De grote slaapkamer op de bovenverdieping biedt een adembenemend uitzicht op de veranda en de omgeving dankzij de open nok en grote glazen panelen, terwijl de houten gebinten het geheel een stoer karakter geven.

Buiten

We eindigen ons bezoek buiten, waar de combinatie van bruingrijze gevelstenen, betonnen vensterbanken, antraciete keramische dakpannen en donkere buitenkozijnen een tijdloze en elegante uitstraling creƫert die perfect past bij het natuurlijke karakter van de houten gebinten. Met het grondwerk en de tuinaanleg die al zijn begonnen, kunt u binnenkort genieten van uw nieuwe thuis.

Onze missie is volbracht

We hebben een betaalbare woning gerealiseerd waar je trots op kunt zijn. Met het grondwerk en de eerste stappen in de tuinaanleg al voltooid, krijgen we al een voorproefje van hoe het er in het voorjaar uit zal zien. Vanaf een afstandje bekijken we deze schuurwoning van Concreto Home en constateren we dat het precies is zoals het moet zijn. Geen verdere aanpassingen nodig.