Schuurwoningen

‘Uniek wonen in een karakteristieke schuurwoning’

Keuken klaar, badkamer klaar, terras klaar, Huis klaar. Genieten.

Droomt u van wonen in een ruime en unieke woning met een eigengereide uitstraling? Dan is een schuurwoning wellicht uw perfecte thuis! Deze voormalige schuren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden als woonhuis, en dat is niet voor niets. Schuurwoningen bieden een bijzondere mix van ruimte, karakter en moderne woonmogelijkheden.

Ruimte & vrijheid Geniet van optimaal ruimtegevoel en ongekende indelingsvrijheid
Moderne uitstraling Ervaar de strakke en eigentijdse look van een schuurwoning

Unieke uitstraling

Schuurwoningen hebben doorgaans een unieke en eigengereide uitstraling. De oorspronkelijke details van de schuur, zoals houten balken, spanten en staalconstructies, worden vaak zichtbaar gelaten in het interieur. Dit geeft de woning een industriële en stoere uitstraling, die gecombineerd kan worden met moderne woonaccessoires voor een geheel eigen stijl.

Duurzaam wonen

Schuurwoningen zijn van nature erg duurzaam. De grote oppervlakte biedt veel ruimte voor zonnepanelen, en de degelijke constructie en gebruik van natuurlijke materialen zorgen voor een goede isolatie. Hierdoor kunt u in een schuurwoning op een energiezuinige manier wonen.

Bekijk onze gerealiseerde schuurwoningen

Op zoek naar uw droomhuis?

Bent u op zoek naar een karakteristieke woning met een eigengereide uitstraling en alle moderne gemakken? Bekijk dan ons aanbod schuurwoningen. Wellicht vindt u hier uw droomhuis!