Moderne stijl

‘Met een moderne woning geniet je van een eigentijdse uitstraling’

Keuken klaar, badkamer klaar, terras klaar, Huis klaar. Genieten.

Moderne woningen kenmerken zich door strakke lijnen, open ruimtes en een focus op functionaliteit. Als huizenbouwer zijn we gespecialiseerd in het bouwen van moderne woningen die niet alleen opvallen, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Waardevaste investering Een moderne woning is een waardevolle investering in de toekomst
Iconisch Een uitgesproken ontwerp

Strak design en optimale ruimtelijkheid

Een moderne woning kenmerkt zich door strakke lijnen, een open plattegrond en veel lichtinval. Grote raampartijen zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. De open indeling creëert een ruimtelijk gevoel en laat u optimaal gebruik maken van de woonfuncties.

Duurzaam en energiezuinig

Duurzaamheid staat centraal bij Concreto Home. We bouwen uw woning met energiezuinige materialen en technieken, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Zo bespaart u op uw energierekening én draagt u bij aan een beter milieu.

Ontwerp op maat

Bij Concreto Home bepaalt u zelf de indeling en uitstraling van uw woning. Onze ervaren architecten gaan graag met u in gesprek om uw wensen te vertalen naar een uniek ontwerp. Zo creëren we samen uw droomhuis, perfect op maat gemaakt voor uw behoeften.

Bekijk onze gerealiseerde moderne woningen