Jaren 30 woning

‘Charme en sfeer in een typische jaren 30 woning, tijdloos gebouwd.’

Bent u op zoek naar een woning met charme, sfeer en karakter? Dan is een jaren 30 woning wellicht de perfecte keuze voor u! Deze typische woningen uit de periode tussen 1920 en 1940 kenmerken zich door hun tijdloze schoonheid, praktische indeling en degelijke bouwkwaliteit.

Ruimte & licht Ervaar royale leefruimtes met prachtige lichtinval
Slim & comfortabel Ervaar ultiem wooncomfort met de nieuwste technologieën
Degelijke traditionele materialen Gebouwd zoals ze dat vroeger deden

Tijdloze uitstraling

Jaren 30 woningen zijn herkenbaar aan hun symmetrische gevels, horizontale lijnen, erkers, glas-in-lood ramen en platte daken. De gevels zijn vaak opgetrokken in baksteen met fraaie details zoals siermetselwerk en gevelstenen in diverse kleuren. De uitstraling is tijdloos en past perfect in hedendaagse woonwijken. De binnen indeling kan verrassend anders zijn als buiten.

Praktische indeling

De indeling van een jaren 30 woning is doorgaans praktisch en efficiënt. De woonruimtes zijn ruim en licht, met hoge plafonds en grote ramen. De keuken en badkamer zijn functioneel ingericht en er zijn vaak meerdere slaapkamers. De woning beschikt daarnaast vaak over een kelder en een zolder, die extra opbergruimte bieden.

Degelijke bouwkwaliteit

Jaren 30 woningen zijn gebouwd met degelijke materialen en vakmanschap. De muren zijn stevig, de daken zijn goed geïsoleerd en de kozijnen zijn van hout of staal. Hierdoor zijn deze woningen zeer onderhoudsvriendelijk en hebben ze een lange levensduur.

Bekijk onze gerealiseerde jaren 30 woningen

Op zoek naar een unieke woning?

Bent u op zoek naar een unieke woning met charme, sfeer en karakter? Dan is een jaren 30 woning wellicht uw perfecte droomhuis! Bekijk ons aanbod jaren 30 woningen en vind uw droomhuis!