Notariswoning

‘Een unieke en karakteristieke woning’

Keuken klaar, badkamer klaar, terras klaar, Huis klaar. Genieten.

Ben je op zoek naar een unieke en karakteristieke woning met een rijke historie? Dan is een Notariswoning wellicht iets voor jou! Deze prachtige woningen, vaak gelegen in oude binnensteden, bieden een scala aan voordelen die je niet in een standaard nieuwbouwhuis zult vinden.

Unieke uitstraling Notariswoningen kenmerken zich door hun statige en klassieke uitstraling
Duurzame investering Energiezuinige materialen en technieken voor een lagere energierekening

Moderne twist op klassieke details

De notariswoning van nu combineert klassieke elementen met moderne details. Denk aan royale leefruimtes met veel lichtinval, moderne kozijnen en een eigentijdse keuken. Uiteraard kunt u uw woning naar wens uitbreiden met een veranda, serre of garage.

Duurzaam wonen in comfort en luxe

Wij bouwen uw notariswoning met oog voor duurzaamheid. Zo maken we gebruik van energiezuinige materialen en technieken, waardoor uw woning behaaglijk is én lage stookkosten heeft. Bovendien zorgen we voor een optimale geluidsisolatie en ventilatie, zodat u optimaal kunt genieten van uw woongenot.

Creëer uw eigen notariswoning met karakter

Laat u inspireren door de prachtige notariswoningen die wij bij Concreto Home realiseren. Deze stijlvolle villa’s kenmerken zich door hun klassieke uitstraling, symmetrische gevels en statige details. Met moderne technieken en hoogwaardige materialen bouwen wij uw droomhuis op maat, geheel volgens uw wensen.

Bekijk onze gerealiseerde notariswoningen

Maak uw droom van een notariswoning werkelijkheid.

Je kunt kiezen uit onze onderstaande modellen voor het realiseren van jouw woning op maat.